Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Cruise a Sundance kölyök

2009.04.06. 11:42 koimbra Szólj hozzá!

Van néhány hír, amely hallatán az ember a fejét a rázza és azt mondja, hogy ez képtelenség, őrültség és egyébként is totál felesleges. Az ilyesmik akkor szoktak történni leginkább, ha egy remake-ről olvasunk egy hírt. Most is hasonló eset forog fenn, ha április elseje lenne jót nevetnék rajta, de azon már túl vagyunk. A The Daily Express adta hírül, hogy újraforgatják az egyik legnagyobb klasszikust a filmtörténelemben, ami pedig nem más, mint a Butch Cassidy és a Sundance kölyök.

Tom Cruise ötlötte ki eme nem remek remake ötletet, állítólag megszerezte Paul Newman áldását is a tervére. A főszereplő természetesen maga Cruise lenne, aki Sundance-t alakítaná, míg Cassidy szerepét John Travolta kapná meg. Cruise állítólag nyolc évesen látta először a filmet és teljesen lenyűgözte az alkotás, a mai napig rajongója a műnek. Alig várja, hogy végre újrafogathassa ezt a klasszikust.

Az eredeti film az imdb-n a 148. helyet foglalja el a legjobb filmek listáján, a produkciót 7 Oscarra jelölték és ebből négy díjat meg is kapott.

Nem lennék meglepve, ha ez egy oltári nagy tévedés lenne és az újság csak azért találta volna ki, hogy növelje az olvasói számát, de manapság azért már semmi sem szent, ha egy Alfred Hitchcock filmet újraforgatnak és Madonna remake-elné a Casablancát, akkor Butch Cassidy-t újra a vásznakon láthatjuk.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451049276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása