Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

George Lucas és a fekete pilóták

2009.04.07. 21:27 koimbra Szólj hozzá!

George Lucas, a Csillagok háborúja atyja immár húsz éve tervezgeti a Red Tails filmet, most végre úgy néz ki elképzelése valóra válhat. A történet a második világháborúban játszódik és a fekete pilótákról szól. A pilótáknak nem csak az ellenséggel, de a seregen belüli rasszizmussal is meg kell küzdeniük.

A film rendezője Anthony Hemingway, aki leginkább a sorozatok terén ismerős, a Hősök, a Drót vagy  Vészhelyzet szériákban ügyködött, second unit director-ként is tevékenykedik.  A főszereplők pedig Cuba Gooding Jr. és Terrence Howard lesznek, a további szerepekben pedig Bryan Cranston, Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds, Cliff Smith (Method Man), Kevin Phillips, Rick Otto, Lee Tergesen, Andre Royo, Ne-Yo, Elijah Kelley, Marcus T. Paulk, Leslie Odom Jr., Michael B. Jordan, Jazmine Sullivan, Edwina Findley, Daniela Ruah és Stacie Davis lesznek láthatóak.

Lucas elmondása szerint most olyan látványos film készülhet a történetből, mint amelyet elképzelt, végre eljutott oda a technika, hogy elkezdődhessenek a produkció munkálatai. Szerintem ez csak duma részéről, az ILM-mel (ismert cég a spec effektek terén) a háta mögött azt csinálhatott volna, amit csak akar.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741052688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása