Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pacinot Szent Ilona-szigetére száműzik

2009.04.08. 17:04 koimbra 1 komment

Al Pacino talán végre rájött arra, hogy le kéne térni arról az útról, amin mostanság járt. Egy ideje csak élvezhetetlen alkotásokkal traktálja a rajongóit és a mozilátogatókat. A legutóbbi alkotása, A törvény gyilkos 2008 egyik legrosszabb filmje volt, hiába is volt mellette Robert De Niro. 2007-ben a 88 perc krimivel untatott minket, az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik sem miatta vált sikerré. Ezek előtt pedig a Pénz beszél filmjévelkésztette ásításra a nézőket.

No de talán majd most végre jó alkotásokkal fog jelentkezni, a színészlegenda ugyanis a jövőben néhány kosztümös filmben fog feltűnni, el fogja játszani Heródest, majd Lear király koronáját teheti fel és Salvador Dalit is meg fogja testesíteni. Ezek után pedig felöltheti Napoleon gúnyáját. A film Betsy and the Emperor című regényből készül, amely Betsy Balcome igaz történetét mondja el. Betsy egy 14 éves lány volt, aki összebarátkozott Napoleonnal, miután a hadvezért legyőzték Waterloonál és Szent-Ilona szigetére száműzték.

Remélhetőleg ezek a filmek helyreteszik Pacino megtépázott hírnevét, szerintem utolsó emlékezetes alakítását az Az ördög ügyvédjében láthattuk, utolsó jó filmje pedig 6 évvel ezelőtt volt (Beavatás).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741054215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.04.09. 09:20:36

Sztem a Beavatás se volt valami nagy szám. A '02-es Insomnia meg Simone voltak az utolsó filmjei igazán fasza filmjei. Most viszont én is reménykedem, bár a kosztümös filmek nem épp a kedvenceim. A Dali-t viszont nagyon várom.
süti beállítások módosítása