Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tina Fey és Steve Carell randizni megy

2009.04.14. 18:01 koimbra Szólj hozzá!

A Date Night egy házaspárról szól, akik végre kettesben tölthetik estéjüket és elmennek vacsorázni valahova. Az éjszaka azonban nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték.

A párt Tina Fey (30 Rock sorozat) és Steve Carrell (Zsenikém) alakítja. Mark Walhblerg egy sikeres biztonsági szakembert testesíthet meg, aki az est Fey-jel kezd flörtölgetni. James Francot pedig egy kisstílű bünöző szerepében láthatjuk, akinek az útja valószínűleg keresztezi a házaspárét. Lesz még egy bűnöző figura a produkcióban Common megformálásában. Fey filmbéli barátnőjét Kristen Wiig alakíthatja, Leighton Meester pedig a babysitter lesz, Taraji P. Henson zsaruként fog feltűnni az alkotásban.

Fey és Carrell eléggé otthon van a vígjátékban, Wahlberg viszont eddig általában keményebb fickókat testesített meg, most vicces oldalát is megmutathatja. A rendezés jogát Shawn Levy kapta meg, akitől idén az Éjszaka a múzeumban második részét láthatjuk.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681065014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása