Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aldous Snow külön filmje

2009.04.15. 14:21 koimbra Szólj hozzá!

A Lepattintva vígjátékból megismert Aldous Snow brit popénekes külön filmet kapott. A figurát Russel Brand játszotta el, a spin-off-ban vissza fog térni, akárcsak Jonah Hil, aki egy Aaron Greenberg nevezetű fickót alakít(ott) . Nick Stoller, a Lepattintva direktora rendezi a Get Hilm to the Greek elnevezésű produkciót.

Elisabeth Moss, Sean Combs és Rose Byrne csatlakozott a stábhoz. Moss Hill filmbéli doktor barátnőjét alakítja, míg Combs (azaz P. Diddy) egy lemezcég főnöke lesz. Byrne pedig Snow ex-nőjét formálja meg, aki egy Courntey Love tupusú Jackie Q nevezetű rocker csaj lesz. Jackie és Snow között hallható lesz egy duett a produkcióban. Korábban Emily Blunt volt az esélyes erre a szerepre.

Judd Apatow természetesen producerként felügyeli majd az alkotást.

Címkék: miújság spin off

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161066575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása