Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone? Kösz nem. Inkább Seagal

2009.04.16. 11:16 koimbra 2 komment

Nem tudom eldönteni, hogy Jean-Claude Van Damme meghülyült vagy pedig egyszerűen csak jól végzi a dolgát. Nem is oly rég mutatták be a kissé önironikus JVCD filmet, amelyben a komoly színészi adottságát/oldalát is megmutatta. A produkció teljesen jó lett volna egy karriert lezáró műnek, de Van Damme nem vonul vissza, hanem tovább forgat. Hatalmas lehetőséget kapott Sylvester Stallonetől, aki beválogatta volna a The Expendables retro hangulatú akciófilmjébe, a készülő alkotásban csak úgy hemzsegnek a keményfiúk (Jet li, Dolph Lundgren, Jason Statham, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger is cameozik, stb stb). A belga izomember azonban visszautasította a felkérést, mivel Stallone nem tudta számára kellően körülírni a karaktert. Erre bárki rámondaná, hogy Van Damme rossz döntést hozott, de hát ő tudja.

De azért még ne temessük el a börtöncsapdákat és véres sportot túlélt kiváló spárgákat bemutató jóembert. Ugyanis hamarosan érkezik a Tökéletes katona 3 is, ebben pedig Dolph Lundgren is vissza fog térni (pár kép a forgatásról itt látható). De még Van Damme tartogat valamit a tarsolyában. Ő és Steven Seagal lesznek a főszerpelői a Weapon filmnek, amely a Flagship Films égisze alatt fog készülni. A cég újnak számít a piacon, ez lesz az első produkciójuk.

A történet középpontjában Jack Conway (Seagal) és Derek Chase (Van Damme), a világ két legjobb bérgyilkos áll. Kezdetben még nem ismerik egymást, aztán nagy nehezen összefognak, hogy elkapjanak egy drogkartell vezetőt. Nincs könnyű dolgok, mivel a kartellt a DEA (Kábítószer Ügyosztály) fedezi.

Seagal egy ideje úgy el van hízva, hogy alig tud mozogni, már a pisztolyt is alig tudja emelgetni, ezért is nem meglepő, hogy az ő figurája mesterlövész lesz, remélem a nagy hasától el fog férni a puska mögött. Van Damme azért még be tud mutatni néhány rugást, ha arról van szó, az ő karaktere a késsel fog kiválóan bánni.

A forgatás júliusban indul, a rendező nevét pedig a következő hetekben teszik közzé. A bemutató a The Expendables-szel egy időben, jövő áprilisban várható, az alkotás valószínűleg dvd-n fog megjelenni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81068290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frank lucas (törölt) 2009.04.16. 13:22:23

a film sztorija nagyon jó ötlet.ez ritka manamság.csak az a baj hogy szerintem el fogják rontani.nekem seagal az egyik egykori kedvencem.a régi filmjei alap művek.szerintem meg kénne neki mondani hogy kap egy kicsit több pénzt ha összeszedi magát és el kezd edzeni.mondjuk le ad vagy 15 kg.és akkor jó is lenne.vagy inkább csinálják meg mostani szereplőkel.pl jason statham meg mark whalberg tökéletes lenne erre a szerepre.sokat ki lehetne ebből a filmből hoznni de mivel dvd-re tervezik így nem sok jót remélek.

bug jr. 2009.04.16. 22:04:30

ez durva nagy poén lesz,csakugy mint a Seagal filmek jelentős része.ellenben a The Expendables nagyon várós,remélem kegyetlenül büntet majd Sly mint a Rambo4ben.
süti beállítások módosítása