Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay röhögtet

2009.04.19. 21:20 koimbra Szólj hozzá!

Michael Bay főleg nagy költségvetésű popcron filmeket gyárt, alkotásaiban megy a rombolás, az akció. Idén a Transformers második részével robban be a mozikban, majd a stúdió máris tervbe vette a robotos produkció harmadik felvonását. Bay viszont úgy nyilatkozott, hogy még előtte szeretne egy kisebb, Ponyvaregény-tipusú filmet elkészíteni.

Mit ért Bay azon, hogy kisebb? Mozis karrierjét a Bay Boys-szal kezdte, az volt az egyetlen kisebb költségvetésű műve, 19 millió dollárból készült és az sem szenvedett hiányt az akcióban. Vagy ezúttal hanyagolná a robbantásokat, a lassításokat és a lövöldözéseket? Kizártnak tartom. Bay sem árult el eddig az új tervéről, sem a tartalomát, sem a címét nem tudni még, de a forgatókönyv már megvan. Annyit lehet még tudni, hogy igaz történeten alapszik a sztori és műfaja szerint dark comedy lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531074962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása