Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.04.28. 18:55 koimbra Szólj hozzá!

- Don Johnson csatlakozott a Born to be a Star filmhez. A filmben egy srác rájön arra, hogy szülei anno híres pornósok voltak, ezért ő is azzá szeretne válni. A producr és az egyik író Adam Sandler. Korábban már írtam róla, hogy a főszereplőt Nick Swardson alakíthatja. Don Johnson is szerepet kapott a vígjátékban, ő egy pornófilm rendezőt testesíthet meg.

- Jack Blackkel készül el a Gulliver's Travel, emiatt a film miatt kellett visszamondania a Vasember-beli szerepét Emily Bluntnak. Amanda Peet ma csatlakozott a szereplőgárdához.

- A Company Menről is esett már szó a blogon. Maria Bello és Craig T. Nelson írtak ma alá a filmhez. Bello a vállalat humán-erőforrás osztály vezetője, aki kiteszi a szűrét Ben Afflecknek, Nelson pedig a cég egyik fejesét alakíthatja.

- Michael Caine is benne lesz Christopher Nolan következő rendezésében, az Inceptionban.

- Evan Rachel Wood két részben is fel fog tűnni a True Blood második évadában, egy 400 éves vámpírkirálynőt fog alakítani.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871092145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása