Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ciklon: Kezdődik?

2009.05.02. 19:58 koimbra 5 komment

Eddig két képregénybeli mutáns eredettörténetének a megfilmesítését szerették volna véghezvinni. A Farkas filmet ezen a hétvégén mutatták be, a munkakópia kiszivárgása ellenére egy ütős nyitánnyal számolhat a produkció, 35 millió dollárral  nyitott pénteken az alkotás. A Magneto mozi így biztosra vehető, hogy elkészül és egy Deadpool sztori is be van tervezve.

Halle Berry a The Sunnak említette meg, hogy nagyon szeretné, ha készülne egy Storm: Origins film is, ez az általa alakított egyik X-Men figurátl, Ciklont (képregényben Vihar volt) állítaná a középpontba. Berry szerint Ciklon megérdemel egy önálló mozit. Arra a kérdésre, hogy eljátszaná-e szívesen újra ezt a szerepet azt felelte, ha még bele tud bújni az időjárási elemeknek parancsoló karakter szerkójába, akkor természetesen igen.

Berry korábban már alakított egy képregénykaraktert, a Macskanőt, aminek a bemutatója előtt csak rosszat lehetett hallani és az előzetes várakozásoknak megfelelően meg is bukott a film. Berry pedig kiérdemelt egy Arany-Málna jelölést, a "díjat" neki ítélték, a színésznő pedig azon kevesek egyike volt, aki át is vette az "elismerést".

Címkék: miújság x men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561099282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Provocateur · http://kesztyu.blog.hu 2009.05.02. 20:54:37

Jó filmet lehetne belőle csinálni, csak Halle Berry maszk nélküli jelenetei elég neccesek:)

Hallottam valami X-men: younger generation múvit is rebesgetni...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.05.02. 21:39:31

@desmondwallace: Az a baj, hogy most még majomkodnak egy sort. Fiatal mutánsok, Magento, Deadpool, stb.
Ki tudja mikor lesz itt X-Men 4, pedig úgy fejezték be, hogy az egyszerűen kiált a folytatásért

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.05.02. 21:57:02

Lehet, hogy mire jönne a 4. rész már kiöregednek ezek a színészek. Kár lenne.

Spawn85 2009.05.03. 00:24:57

Én úgy tudom, hogy amikor az X-MEN 3-at leforgatták, akkor azt mondták, hogy nem lesz 4, így szerintem egyelőre még csak tervben sincs.

Ha jól emlékszem Halle Berry azt nyilatkozta a Macskanő bukása után, hogy többet nem akar képregényfilmben szerepelni. Ezek szerint meggondolta magát...
süti beállítások módosítása