Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weisz Boszniába megy, azaz Budapestre jön

2009.05.06. 19:17 koimbra Szólj hozzá!

Rachel Weisz szerepet vállalt egy politika drámában, ugyanis ő lesz a főszereplője a The Whistlebowler igaz történeten alapuló független filmnek. Weisz egy nebraskai rendőrnőt fog alakítani, aki Boszniába megy rendfenntartóként, ahol rádöbben arra, hogy az odaküldött katonák nagyban űzik a szexkereskedelmet. A nőt ezek után kirúgták, aki végül beperelte munkaadóit.

A filmet Larysa Kondrackira bízták, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmje. A fogatás Budapesten zajlik majd. A forgatókönyvet Kondracki és Ellis Kirwin írta Kathryn Bolkovac sztorija alapján. aki 1999-ben békefenntartó volt Boszniában.

A politikai filmek nem mennek túl jól a mozikban, A királyság is bukta volt (bár DVD-n annyit hozott, mint a költségvetése volt), A dolgok állása sem teljesített az elvárások szerint, A hazugságok hálója pedig szintén nem volt sikeres.

Rachel Weisz idén látható lesz a The Brothers Bloomban, az Agorában, Peter Jackson rendezésében készülő The Lovely Bones-ban ls Philip Noyce drámájában, a Dirt Musicban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881106755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása