Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harold és Kumar tovább szív

2009.05.07. 13:12 koimbra 1 komment

Harold és Kumar (Kal Penn és John Cho) két jó barát, együtt szívják a füvet, közben különféle kalandokba keverednek, a második részben bezárták őket Guantanamoba, aztán együtt pöfékeltek az Elnökkel. Mivel a folytatást jobban hozott, mint az első a Warner stúdió bejelentette, hogy elkészül a harmadik felvonás is, a bemutatót pedig 2010. november 5.-ére tűzték ki.

Az új film címe A Very Harold & Kumar Christmas, tehát a két főhős valószínűleg Karácsonykor kerülnek fura helyzetekbe. Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg pedig visszatér. Ők írták az első részt, a másodikhoz pedig nem csak a forgatókönyvet szállították, hanem le is dirigálták. Jó lenne, ha a két főhőst is vissza tudnák hozni, Kal Penn jelenleg az Obama adminisztrációs csapatának a tagja (a Dr House-t ott is hagyta emiatt), nem tudom mennyire vetne rá jó fényt, ha ismét egy füves alkotásban játszana, remélhetőleg azért megoldja, hogy benne legyen a filmben. Korábban egy Neil Patrick Harris (a második részben alakított nagyot) spin-offról is szó volt, erről azonban jelenleg semmi hír nincs.

Az első felvonás 9 millióba került és világszerte közel 24 milliót hozott (Amerikában 18,2 milliót), a másodikat 12-ből hozták tető alá és 43,4 milliót termelt világszerte (Amerikában 38-at plusz a dvd eladásokból még befolyt 23,5 milla).

Címkék: folytatás miújság harold and kumar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371107982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.05.07. 18:49:15

Ha tudják folytani ezt a növekvő tendenciát, akkor garantált a siker, én várom.
süti beállítások módosítása