Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Valentin napi színészcsapat

2009.05.12. 11:26 koimbra 3 komment

A New Line tervezett romantikus filmjéhez, a Valentine's Dayhez a következő színészeket nyerte meg: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Bradley Cooper és Ashton Kutcher. A rendező Garry Marshall lesz, a sztori pedig Valentin napon fog játszódni Los Angelesben, a történet 5 szálon fut, amelyek lazán kapcsolódnak csak egymáshoz.

Roberts egy fegyveres tisztet alakít, aki Irakban szolgál, de most eltávon van és LA-ba repül. Cooper ugyanezen a repülőn utazik és egy meleg figurát játszik.

Kutcher egy virágbolt tulaja lesz, Alba pedig a barátnője. Kutcher rájön arra, hogy ő igazánól Garnerbe szerelmes, aki közeli jó barátja. Garner viszont arra döbben rá, hogy az ő barátja viszont már házas.

MacLaine Roberts anyját játssza, ő pedig felfedezi, hogy férjének már réges régen valaki mással van viszonya.

Biel újságírót játszik, aki szerencsétlen a kapcsolatok terén és Valentin napon se sikerül randiznia senkivel, Hathaway pedig egy alkalmazottat formál meg, aki LA legnagyobb hírességekkel foglalkozó ügynökségen dolgozik és egy másik alkalmazottal randizgat.

Remélhetőleg jobb lesz, mint az idei Nem kellesz eléggé.

Címkék: miújság valentines day

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741116797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2009.05.12. 15:43:46

Jessicákkal akármilyen is lehet.:)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.05.12. 17:29:41

Az első mondat után azt hittem, hogy olyan lesz, mint a Love Actually, de rájöttem, hogy mégsenemse.

nyuszisz 2009.05.12. 22:05:02

Szintén a Nem kellesz eléggé ugrott be egyből, de aztán észrevettem, hogy benne lesz Jennifer Garner és muszáj pozitívabban hozzáállnom :)
süti beállítások módosítása