Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A döntésről másképp Al Pacinoval

2009.05.13. 11:42 koimbra Szólj hozzá!

Malcolm Gladwell könyve, az Ösztönösen - A döntésről másképp is a vászon felé tart, Stephen Gaghan írt forgatókönyvet belőle.

Malcolm Gladwell kirobbanó sikerű, korszakalkotó könyve a gondolkodás nélküli gondolkodásról szól, az "isteni szikráról", az intuícióról. Számos példán keresztül magyarázza el, hogyan dönt az agyunk, hallgathatunk-e sugallatainkra, megérzéseinkre. Lehet-e az "első blikkre" meghozott döntés ugyanolyan jó, mint a tervezés, hosszas gondolkodás utáni? Gladwell szerint ez nagyon is lehetséges. Példáiban megosztja velünk elgondolkodtató tapasztalatait, és a gyakorlati életben könnyen használható eszköztárat mutat be, amellyel rengeteg időt takaríthatunk meg - a könyv elolvasása után garantáltan más szemmel fogunk nézni a világra és benne döntéseinkre! (polc.hu)

A főszerepre Al Pacinot sikerült megnyerni. A produkció először az Universalnál futott, végül megvált tőle és ja független William Morrisnál forogathat majd a film.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71118950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása