Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frászkarika remake

2009.05.14. 09:17 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks  stúdió továbbra is próbálkozik a horror remake-ekkel több-kevesebb sikerrel. A kör és folytatása 390 millió dollárt hozott világszerte. De a The Uninvited  már csak 29 milliót termelt.  azt tervezi, hogy újraforgat(tat)ják a Frászkarika horror-vígjátékot. Az eredetiben egy horrorfilm kedvelő fiatal úgy gondolja, hogy a szomszédja valójában egy vámpír. Segítségért egy öreg horrorfilmsztárhoz fordul segítségért, aki talán tudja miként is kell elbánni az ilyen vérszívókkal. Csakhogy a színész csak a filmjeiben volt rettenthetetlen hős.

A Frászkarika új változatában megtartanák a horror és vígjáték elemeket, ám az effekteket természetesen már modernizálnák. Forgatókönyvíró még nincs.

Micahel Gaeta és Alison Rosenzwig lesznek a film producerei Michael De Luca-val. Rosenweig ezen felül még tervezi az 1987-es Angyalszív remake-jét is, az eredeti változatban Robert De Niro és Mickey Rourke voltak a főszeplők.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241120767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása