Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tűzben edzett remake

2009.05.21. 14:40 koimbra 2 komment

A Fox International Productions remake-et készít az orosz piacra A tűzben edzett férfiből. Az eredeti verziót Tony Scott rendezte és Denzel Washington volt a főszereplő. Washington testőrként dolgozik egy családnak, akiknek lányát (Dakota Fanning) elrabolják, ekkor a férfi egyszemélyes háborút indít az alvilág ellen, nem kímél senkit, lelkiismeret furdalás nélkül számol le azzal, aki az útjába áll. A remake 4 millió dollárba fog kerülni. (Az Éjjeli őrséget 4,2 millióból hozták tető alá). Mike Nichols filmjét, a Dolgozó lányt szintén újraforgatják, de nem csak az orosz nyelvű verzió jön, hanem egy japán változat is készülni fog.

Állítólag mindkét film több lesz, mint egy remake, a forgatókönyveket is az oroszok írják majd. A produkció címén is változtatni fognak.

Nem is oly rég Schwarzenegger Kommandóját forgatták újra az oroszok

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221135514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ekoz 2009.05.23. 16:25:15

Hát ez sztem tök felesleges.
Az a film úgy jó ahogy van ilyen jól nem fogják tudni visszaadni az egészet mint ahogy Tony Scott megcsinálta, Denzel szereplése meg atyaúristen.
Nagyon bírom ezt a filmet, Denzel meg külön meghatározó benne számomra.
Na meg Rourke :)

Varga Denes 2009.05.25. 03:41:27

A poén az, hogy már a Tűzben edzett férfi is remake volt.
süti beállítások módosítása