Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A női Indiana Jones Amelie módra

2009.05.22. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Luc Besson továbbra is magas fordulatszámon pörög, a francia filmes továbbra is ír és producerkedik és felügyelete alatt jó másfél éven belül jó 12-13 film fog elkészülni, szép mennyiség, de vajon a minőség milyen lesz? A francia filmes a The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec tervét úgy írta körül mint az Indiana Jones és az Amelie csodálatos élete keveréke, a főszereplő pedig egy nő lesz. A kalandfilm 33 millió dollárba kerül és a történet 1912-ben fog játszódni. A főszerepet Louise Bourgoin alakíthatja, aki tavaly szerepelt először filmben, a La fille de Monaco-ért César-díjra jelölték.

Besson anno azt nyilatkozta, hogy 10 produkciót fog maga rendezni, ezután nem áll többet kamera mögé. Aztán az Arthur és a villangók után magyarázkodni kezdett, hogy ebből trilógiát akar, szóval ezt még biztosan el fogja készíteni, ez még belefér. A hírek szerint a direktor-író-producer maga fogja elkészíteni a kalandfilmet is. Tehát Besson Steven Spielberg és Jean-Pierre Jeunet keverékének képzeli magát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981137089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása