Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.05.28. 19:52 koimbra Szólj hozzá!

- Tom Cruise lesz az egyik főszereplője a Wichita akció-vígjátéknak. A női vonalat Cameron Diaz erősíti, a rendezést pedig James Mangold vállalta el. Mangold jelenleg a forgatókönyvet írja újra Leata Kalogridisszel (Shutter Island). Cruise egy titkosügynököt alakít, aki megismerkedik Diazzal és kitör a romantika.

- Korábban már írtam arról, hogy Kevin Smith egyik jövőbeli művében Bruce Willis és Tracy Morgan fog nyomozni ellopott baseballkártyák után, kiszabadítanak egy mexikói nőt és gengszterekkel gyűlik meg a bajuk. Sean William Scott egy bűnözőt alakít majd, akinek a neve Shit Bandit, azért hívják így, mert minden tetthelyen otthagy egy bizonyos dolgot (ragozzam?). Adam Brody pedig egy detektívet játszhat, aki nem akar együttműködni Willis és Morgan párosával.

- Wentworth Miller a twitteren azt írta, hogy A szökés (Prison Break) után akad számára meló, ez pedig nem más, mint a Bioshock főszerepe.

- John Lithgow a Dexter negyedik évadában fog játszani és egy sorozatgyilkost fog alakítani. Jennifer Westfeldt (Csók, Jessica Stein) és John Boyd pedig a 24 8. évadához szerződött le. Boyd egy elemző lesz a CTU-nál, míg Westfeldt egy újságírót játszhat. Freddie Prinze Jr. is benne lesz a 24. következő évadában, ő egy volt tengerészgyalogos lesz, aki jelenleg CTU ügynök és példaképe Jack Bauer.

- Jean Claude Van Damme horrorban akar játszani. Azt mondta, hogy a Weapon után a következő filmje a Breed lesz és egy faluban játszódik majd a sztori, ahol különös dolgok történnek. Van Damme pár éve már akart egy horrorban szerepelni, de a forgatókönyv csapnivaló volt. Én azt mondom, hiszem, ha látom, mellesleg Steven Seagal Against the Dark horrorja közel nézhetetlen volt, remélem a belga színész nem valami hasonlót fog felmutatni.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261148779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása