Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maguire Tokióban keresi az igazit

2009.06.02. 13:33 koimbra Szólj hozzá!

4 éve olvastam róla, hogy Toby Maguire (Pókember) főszereplésével készül el a Tokyo Superpunch, azóta se lehetett sokat hallani a produkcióról. A forgatókönyvet Ed Solomon (Men In Black) írta Isaac Adamson műve alapján, a filmet pedig Gary Ross dirigálhatja, aki már kétszer dolgozott Maguire-rel (Vágta, Pleasantville).

Magure egy képregényírót alakít, akinek a képregényében saját maga a főszereplő. Japánról és a nagy Ő-ről is vannak elképzelései, elutazik tehát Tokióba, hogy felkutassa álmai nőjét, ott aztán olyan kalandokat él át, amelyekről ő maga is írt. Emberünk a szerekesztőjével (akit Anne Hatheway alakít) érkezik erre a helyre. Aztán végül kiderül, hogy a szerkesztője az igazi és arra is rájön, hogy mi számít neki az életben.

Régebben valami olyasmit olvastam a sztoriról, hogy a képregényes művét megfilmesítik és Japánba utazik a premierre, ahol aztán a film rendezőjét holtan találják.

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771158321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása