Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Worthington morcos

2009.06.02. 08:37 koimbra 2 komment

Javában folyik a Titánok harca remake-jének a forgatása, a főszereplő Sam Worthington, aki imígyen fog kinézni a filmben.

Tavaly az egyik égi csatornán botlottam bele az eredeti Titánok harcába, nem pár percet néztem csak belőle, aztán beköszöntött a reklám. Abban nem így nézett ki a főhős, Worthington keményebben adja elő a figurát.  Zeuszt Liam Neeson testesíti meg, Hádészt pedig Ralph Fiennes, Poszeidónt Danny Huston játszhatja el.

Címkék: remake képben titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571158262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.02. 09:34:23

Kis suttyóként többször is megnéztem a filmet, s eléggé a tv elé ragasztott. Persze ma nevetnék rajta. A remake telejsen jó ötlet, nézve a mai technikai fejlettséget.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.06.02. 11:03:13

Szerintem a meduza jelenet az nagyon jol meg volt csinalva (ram hozta fraszt amikor lattam), de az egesz film is. Akkoriban nem tudtam mashogy elkepzelni a szornyeket csak darabosan mozogva, es az ennek a filmnek (is) koszonheto :)
süti beállítások módosítása