Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Western az Apró titkok rendezőjétől

2009.06.02. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

A színészből lett rendező Todd Field utoljára 2006-ban érkezett filmmel, az Apró titkokat 3 Oscarra is jelölték. Field következő melója a Blood Meridian lenne, Cormac McCharty műve alapján, de ez már egy ideje előkészületi fázisban van, nem tudni mikor kezdhetnek hozzá a forgatáshoz vagy egyáltalán lesz-e belőle még valami ebben az évtizedben. Amíg ezzel tökölnek Field rástartolhat egy másik produkcióra, ez pedig nem más, mint a The Creed of Violence, ami egy 1910-ben játszódó western lenne. A film alapjául szolgáló regény csak novemberben fog megjelenni.

A történet két fickóról szól, az egyik bandita a másik pedig egy kormányügynök. Ők ketten egy fegyverkereskedő láncot számolnak fel.

Ugyan manapság nem készítenek tucatszám western filmeket, de néha jön egy produkció ebből a műfajból. Ezek nagy részét a kritika és a közönség is kedveli, szerintem viszont a Fegyvertársak óta nem jött jó western, az Appaloosát láttam utoljára, de az sem nyerte el tetszésem.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461160067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása