Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megrendezett volt Eminem kiborulása

2009.06.04. 11:32 koimbra 5 komment

Hétvégén tartották meg az MTV Arany popcorn díjátadót. A show alatt Sacha Baron Cohen Brunoként szárnyakkal tartott a színpad felé, odáig már nem jutott el, Eminem nyakában kötött ki, aki mérgesnek tettetve magát elhagyta a helyszínt.

Az eset után sokan találgatták, hogy vajon ez megrendezett jelenet volt csupán vagy csak a véletlen műve, esetleg Cohen direkt így tervezte, csak Eminem nem tudott róla. Mint kiderült a rapper igenis tisztában volt azzal, hogy mi készül. Elmondása szerint éppen Európában tartózkodott, mikor Cohen felhívta őt azzal az ötlettel, hogy egy ilyen sértőnek tűnő megmozdulást vigyenek végbe a díjátadón. Mivel Eminem nagy rajongója Cohen munkásságának, ezért beleegyezett, azt is megjegyezte, hogy később, az eset után a hotelszobájában három órán keresztül röhögött ezen.

Íme az ominózus eset


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391163075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2009.06.04. 12:24:31

Az elott, vagy az utan rohogott 3 oran keresztul, hogy kiderult, hogy kiraboltak a szobajat? :)

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.06.04. 12:29:55

Nekem nagyon tetszett, ezen vihogok már 2 napja. :D

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.06.04. 17:13:41

@Takika: olvasd le mégegyszer, egyértelmű...

Ez nagyon nagy, hogy bírta ki röhögés nélkül?.. :)

Ekoz 2009.06.04. 17:36:29

Szerintem egyértelmű volt, hogy kamu tehát megvan rendezve. :) Legyen valami poén meg mittomén! Alapdolog, de télleg nagy állatság volt mindkettejüktől :D
süti beállítások módosítása