Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Családi fantasy Masi Oka ötlete alapján

2009.06.08. 15:42 koimbra Szólj hozzá!

Masi Oka színészt leginkább a Hősökből ismerhetjük, mozifilmekben csak mellékszereplőként láthattuk, tavaly a Zsenikémben és a The Promotion-ben szerepelt (és még az ILM-nél is dolgozott többek között a Hulkon, a Terminátor 3-on és a Világok harcán). Oka filmtervét a DreamWorks karolta fel.

A The Defender egy családi kalandfilm lesz, a történet szerint pedig egy csapatnyi, főleg tinikből álló egyén kedvenc szórakozása egy online játszható MMORPG játék, ezek az emberek nem ismerik egymást, csak együtt nyomulnak ezzel a játékkal, aztán a sors úgy hozza, hogy a való életben is találkozniuk kell, mivel hatalmas veszély fenyeget.

Oka nagy rajongója a szerepjátékoknak és az ötlet akkor foggant meg benne, mikor éppen felcsatlakozott egy ilyen szerverre. "Az lehetsz, aki csak akarsz"-mondja Oka- "De a nagy kérdés az, mi történne, ha a való világban is olyanná kéne válnod, amit a virtuálisban megalkottál?"

Alex Kurtzman és  Roberto Orci (Transformers) lesznek a producerek, a forgatókönyvet pedig Gary Whitta (The Book of Eli) írja. David Caruso-val (Disturbia) folynak a tárgyalások a rendezéssel kapcsolatban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581171686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása