Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ron Howard rendezheti a nyúlós gyerekjáték filmváltozatát?

2009.06.13. 13:51 koimbra 1 komment

Az Universal a Hasbroval közösen már bejelentette, hogy filmet terveznek készíteni a Stretch Armstrong játékfiguárból és a bemutató dátumát is kitűzték 2011. április 15-re. A produkció producere az Oscar-díjas Brian Grazer (Amerikai gengszter) Steve Oedekerk-et (Ace Ventura) szerződtette le a forgatókönyvírói posztra.

A BusinessWeek cikkében leírja, hogy a rendezői hely sem üres már,  Ron Howard (Angyalok és Démonok) dirigálhatja le az alkotást. Howard és Grazer régebben is dolgozott már együtt nem egy filmen, többek között együtt hozták tető alá a Da Vinci-kód, a Váltságdíj, az Egy csodálatos elme és Az eltűntek mozikat. Egyébként a Hasbro egy másik termékének a filmváltozatát, a Monopolyt Ridley Scott dirigálhatja le.

A Scretch Armstrong népszerű játék a gyerekek körében, a figurát lehet össze-vissza nyújtani, ha pedig elengedik visszanyeri eredeti alakját. Még egy nyúlós alakbó,l a Plastic Man képregényhősből is filmet terveznek készíteni Keanu Reeves-szel a főszerepben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811182624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ThomasGreg 2009.06.13. 21:22:47

Hogy lehet egy ilyenből filmet csinálni?! Elképzelni sem tudom! Mi lehet a sztori? Ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon sz*r. Középutat nem látok.
süti beállítások módosítása