Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Angelina Jolie visszatér a Wanted folytatásában

2009.06.14. 14:09 koimbra 1 komment

Timur Bekmambetovra az Éjszakai és Nappali őrség után Hollywood is felfigyelt, rábízták a Wanted képregényfilm megrendezését. A kazah direktor alkotása 341 millió dollárt fialt világszerte a mozik pénztárainál, a folytatás pedig borítékolható volt.

Bekmambetov úgy nyilatkozott, hogy júliusban megkezdik a második rész előkészületeit (ezek szerint a Moby Dick-et egy időre jegeli Bekmambetov). Amerikában, Indiában és Oroszországban fognak forgatni. A forgatókönyvet a Micimackó és a Zelefánt írójára Evan Spiliotopoulosra bízták.

A rendező elárulta, hogy Angelina Jolie-t is viszontláthatjuk majd a sequelben, mivel megtalálták a módját annak, hogy a figura visszatérhessen. Hát igen, a képregények világában aki meghal az nem végleges, bármikor vissza tudják hozni valamilyen magyarázattal. Szintén visszatér Konstantin Khabenskiy, aki az Exterminatort alakította a Wantedben. Azt is tudni lehet, hogy a folytatás 150 millió dollárba fog kerülni, az első rész csupán 75 millióba került.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301184239

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: samsung 2018.05.25. 12:30:25

Best picture settings for vizio xvt473sv - Flovent donate blood

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.06.14. 16:12:31

jó film, de szerintem felesleges folytatni!
süti beállítások módosítása