Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Donnie Darko harmadik része

2009.06.14. 14:29 koimbra 3 komment

Idén  májusban mutatták be a Donnie Darko második részét S. Darko: A Donnie Darko Tale címmel, a produkció elkerülve a mozikat egyből DVD-n és Blu-ray-en jelent meg és az alkotás főhősének az első filmben megismert Samanthát, Donnie testvérét tették meg.

A Fox stúdió máris zöld utat adott a harmadik felvonásnak és elkezdték a film előkészületeit. Állítólag az első rész rendezője, Richard Kelly is részt fog venni a sequelben, azt még nem tudni, hogy milyen minőségben lesz jelen.

Richard Kelly műve 1,2 millió dollárt hozott a mozikban, később dvd-n hatalmas sikert aratott és kultstátuszra tett szert. A második részt nem tudtam végignézni, a HPS blogon sem kedvelték, a Drome-on dettó.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341184262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.06.14. 16:09:50

Nekem az első rész sem tetszett!! Idiótaság!

nyuszisz 2009.06.15. 21:39:49

Akkor tényleg meg kellene néznem a 2. részt, talán nem is olyan rossz.
süti beállítások módosítása