Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frankenstein menyasszonya remake

2009.06.17. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

Új nap, még egy remake. Az Universal újraforgatja az 1935-ben bemutatott Frankenstein menyasszonyát. Neil Burgerrel tárgyalnak jelenleg, őt bíznák meg a rendezéssel és a forgatókönyv megírásával is. Ha Burger rábólint, akkor Dirk Witterbornnal közösen fogják megalkotni a szkriptet. A forgatás kezdetének a dátuma még nem ismert.

Az original film tartalma: A legendás Boris Karloff visszatér a mozi leginkább félreértett szörnyetegének szerepében, aki ezúttal saját társra vágyik. Újra Colin Clive alakítja a túlzottan nagyra törő Dr. Frankensteint, aki megteremti a balsorsra kárhoztatott menyasszonyt. (kritikustomeg)

Burger eddig három produkciót tett le az asztalra, 2002-ben készítette az Interview with an Assassin drámát (két filmfesztiválon is nyert díjat), aztán következett A mágus, amit Oscarra is jelöltek. Tavaly a The Lucky Ones-szal jelentkezett. A három alkotása közül az utóbbi kettőt láttam és mindkettővel meg voltam elégedve.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791190573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása