Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackson a Mixed Blood filmváltozatában

2009.06.17. 13:53 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Roger Smith Mixed Blood regényét. A rendezést Philip Noyce vállalta el, az egyiket szerepet pedig a munkamániás Samuel L. Jackson vállalta el. Dél Afrikában játszódik a történet, a főhős pedig egy amerikai állampolgárságú szökevény, aki a családját próbálja megmenteni, miközben gyilkosok, emberrablók és korrupt zsaruk vadásznak rá. Jackson egy detektívet fog alakítani, aki a jó oldalon áll. Kelly Masterson írja a forgatókönyvet, akinek az eddigi egyetlen munkája a Mielőtt az ördög rádtalál volt.

Noyce a 90-es években volt sikeres és ismertebb rendező, ő készítette a Végveszélyben, a Férfias játékok és a Sliver filmeket. Ebben az évtizedben a kisebb költségvetésű alkotások felé fordult (1200 mérföld hazáig, Tűzveszély). Jelenleg a Salt utómunkálataival van elfoglalva, ami ismét egy nagyobb volumenű produkció.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991190926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása