Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.06.18. 11:47 koimbra 1 komment

A mai napon 4 új filmet mutatnak be a magyar mozik, jövő héten szerdán pedig érkezik a Transformers második része.

Nász-ajánlat (The Proposal): Margaret Tate (Sandra Bullock) azt hazudja a munkahelyén, hogy ő és aszisztense, Andrew jegyesek, ezért nem toloncolják vissza Kanadába.
Múlt héten láttam premier előtti vetítésen, nekem tetszett.
Iromány

Az utolsó hát balra (The Last House on the Left): Marit (Sara Paxton) és barátnőjét bűnözők kapják el, a szörnyűségek után Marinek sikerül visszajutnia szüleihez. A  tettesek viszont pont náluk szálltak meg és mikor a szülők értesülnek mi történt a lányukkal kezükbe veszik a dolgokat.
Előzetes

A nő másik arca (Conversations with Other Women): Egy esküvői szexkaland egy férfi és egy nő között, melynek árnyékában szépen lassan kibontakozik a múlt. Nagy színészek, nagy rejtély, nagy szerelem. Főszerepben Aaron Eckhart és Helena Bonham Carter.

Jumurta (Yumurta): török-görög dráma. A középkorú költő, Juszuf, anyja halála miatt hosszú évek után ismét visszatér szülőfalujába. Egy elhanyagolt, omladozó ház és egy fiatal lány, Ayla várja őt. A régi környezet, anyja temetése és az elhalálozás körüli teendők megkopó emlékeket ébresztenek benne.

Transformers: A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge of the Fallen): Szerdán jön el a következő fejezet az Autobotok és az Álcák háborújában.
Az első rész nekem tetszett, egyébként sincs bajom Michael Bay filmjeivel, jövő héten biztos megnézem.
Transfomers posztok erre

Elvileg ma nézem a Másnaposokat, a héten reményeim szerint összehozok róla valami irományt, a JFK megtekintése is be van tervezve.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561193000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.06.18. 15:09:37

A "Transformers" tuti nézős. Az első tetszett nekem is (újra is kéne nézni jövő hétig), Michael Bay filmjei nekem is tetszenek többnyire (A Szikla a mai napig az egyik kedvenc filmem).

A "Nász-ajánlat" is érdekesnek tűnik az előzetes alapján, de nem hinném, hogy moziba elmegyek rá.
süti beállítások módosítása