Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jönnek a brigantyk, retteghetnek a németek

2009.06.22. 12:46 koimbra 2 komment

Tegnap betekintést nyerhettünk a Becstelen brigantyk második előzetesébe, ma pedig a teljes trailerrel szolgálhatok. Valahogy úgy érzem néhány Oscar jelölést biztosan magáénak tudhat majd a film. Szerintem ezúttal kevesebb lesz a megszokott "tarantinos" szöveg és inkább majd az akcióra mennek rá, de ez majd kiderül augusztusban.

Címkék: trailer inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541200814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.06.22. 14:33:32

Továbbra se vagyok meggyőzve, sztem nem lesz olyan nagy durranás ez a film.
Pitt viszont hatalmasat alakít, már csak ezért is biztos meg fogom nézni.

FayeFaye 2009.06.22. 15:25:42

A kritikusok szerint eppen hogy sokkal kevesebb az akcio, mint ahogy a trailer sugallja, a tul hosszu jeleneteket csak helyenkent tori meg a hyper-realisztikus, oncelu eroszak. A kritikusok persze megosztottak, mig Cannes-ban egy ajuldozo francia szerint a film "elegia a mozihoz", a Sight & Sound szerint "meg Tarantino mercejevel merve is tulmegy az izlestelenseg hataran". A Guradian kritikusa szemelyes csalodaskent elte meg abemutatot es dramain fogalmazott "De ma a film teljes katasztrofalis valojaban megerkezett, mint egy kolosszalis pancelozott pulyka a pokolbol. Remenyeink varosa langokban all." Mar alig varom.:)
süti beállítások módosítása