Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stan Lee lesz Larry King

2009.06.29. 11:36 koimbra 2 komment

Stan Lee egy élő legenda a képregények világában. Nevéhez fűződik többek között a Pókember, a Fantasztikus Négyes, a Hulk, az X-Men karaktereinek a megalkotása. A képregényekből készült filmekben egy cameo erejéig fel szokott tűnni, pl. A hihetetlen Hulkban üdítőt ivott, a Pókember 3-ban Peter Parkernek mondott úgy 2-3 mondatot.  A Kevin Smith által rendezett Shop show-ban önmagát alakította. Legközelebb pedig a Vasember 2-ben láthatjuk majd, amiben a Larry King Live című showműsor vezetője lesz.

A filmben egyik vendége Tony Stark lesz és a legutóbbi fejlesztéseiről faggatja majd a multimillárdost. Itt mutatja be Stark az új fekete páncélzatot.

Nem tudni miért nem King alakítja saját magát, de mindenesetre igazán jófej volt tőle, hogy átengedte Lee-nek ezt a lehetőséget.

Címkék: miújság vasember2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751215261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.06.29. 13:56:44

nem tejet hanem egy üdítőt ivott a hulk vérével megspékelve.... :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.29. 14:42:29

@a8zoli: Én úgy emlékeztem, hogy tejbe csöppent bele a vér, no de akkor sebaj.KÖszi
süti beállítások módosítása