Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövőre jöhet a Resident Evil 4

2009.07.09. 13:25 koimbra 1 komment

2002-ben mutatták be a népszerű zombis számítógépes játék alapján készült Resident Evil filmet, hozott is világszerte 102 millió dollárt. A folytatása két évre rá érkezett,  ez pedig már 129 milliót fialt a kasszáknál. 2007-ben Anderson helyett a jobb napokat is látott Russell Mulcahy (Hegylakó) dirigálta le a harmadik felvonást, ami már 147 milliót termelt. A befejezés után rebesgettek egy lehetséges spin-off-ot, ahol már nem Milla Jovovich a főhős, hanem a harmadikban látott konvojt követte volna a történet.

Eltelt két év és semmi mozgolódás nem volt tapasztalható a Resident Evil mozifilm háza táján...egészen mostanáig. A Screen Gems és a Sony újra összeáll, hogy elhozza nekünk a következő epizódot. Paul W.S. Anderson írja a forgatókönyvet, valószínűleg producerként is részt vesz a film elkészítésében (mint ahogy az eddigieknél is tette), de a rendezői széket más foglalhatja el.

Milla Jovovich pedig ismét jelen lesz, ugyanis úgy nyilatkozott, hogy ez év végén kezdik a forgatást.

Címkék: resident evil miújság sequel játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301236250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása