Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.07.13. 21:53 koimbra Szólj hozzá!

- Még nincs megerősítve, de valószínűleg Kodi Scott-Mcphee lesz az egyik főszereplője az Engedj be! amerikai remake-nek, az Let Me In-nek.

- A Mattel egyik figurájából, a Max Steel-ből készítenek akciófilmet Joe Roth produceri felügyelete alatt. Steel egy extrém sportoló, aki egy baleset után nanobotokkal fertőzödött meg, aminek hatására szuperképességekre tett szert és titkosügynökként tevékenykedett tovább.

- Egy 1970-ben futott Hanna-Barbera rajzfilmsorozat is a nagyvászonra kerül, a Hong Kong Phooey forgatókönyvét David Goodman írta, a rendezést pedig Alex Zamm vállalta el, Brett Ratner az egyik producer. A főhős egy rendőrőrs portársa, aki egy szuperképességű kutyává válik és a kung-fut is elég jól ismeri.

- Jó néhány hete forog már a Robin Hood Ridley Scott rendezésében, így a vége felé a színészgárdához csatlakozott Danny Huston, aki Oroszlánszívű Richard királyt fogja alakítani. Valószínűleg nem lesz nagy szerep, csak egy-két percre fog feltűnni. Nekem erről a régi Kevin Costner-féle Robin Hood film ugrik be, ahol a Sean Connery által megtestesített Richard alig percet volt jelen.

- Natalie Portman is látható lesz a Thor képregényfilmben Chris Hemsworth (Thor) és Tom Hiddleston (Loki) mellett. Ő Jane Fostert fogja játszani.

- Július 11.-én vette kezdetét a Karate kölyök remake-jének a forgatása. A Kung Fu Kid főszereplője Jaden Smith és Jackie Chan. Will Smith producerként felügyeli a produkciót, Harald Zwart pedig dirigálja a filmet.

- Morgan Spurlock (Super Size Me) készítheti el a The Simpsons 20th Anniversary Special in 3-D on Ice dokumentumfilmet, amelyet január 14.-én mutatnak be a tévében. A téma a Simpsons család lesz, amely már 20 éve van képernyőn.

- Steven Soderbergh elkészítené az Amerikai vérbosszú folytatását, Terence Stamp-et (az első részben is ott volt) és Michael Keatont láthatnánk a folytatásban .

- Megan Fox benne volt a Bad Boys 2-ben, de nem sokáig volt látható, egy klubban táncikált bikiniben.  Fox a Jimmy Kimmel showban beszélt erről:

Ez pedig a jelenet

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661244694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása