Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film helyett minisorozat lesz Stephen King regényéből

2009.07.14. 10:14 koimbra Szólj hozzá!

Eredetileg a a Weinstein tesók mozifilmet akartak készíteni Stephen King regényéből, A mobilból. Eli Roth (Motel) lett volna a rendező, aki azonban távozott a produkcióból, mivel más véleményen volt, mint a stúdió és egyébként is akadt még más melója is.

Weinsteinék pedig úgy döntöttek, hogy inkább hagyják az eredeti elképzelésüket és nem filmet, hanem egy 4 órás minisorozatot szeretnének. John Harrisont bízták meg a forgatókönyv megírásával, azt nem tudni, hogy Scott Alexander és Larry Karazewski szkripjét felhasználják-e ehhez a változathoz.

Harrison írta többek között a Dinót, a Mesék a kriptából három epizódját, a 2000-ben bemutatott Dűne mini-sorozathoz is köze volt. Sorozatokat és tévéfilmeket dirigált leginkább, tavaly a Book of Blood-ot írta és rendezte, amely Clive Barker novelláján alapult.

 

King regényében a telefonáló emberek megvadulnak, megzavarodnak, vérengzővé válnak. A főhős néhány más mobillal nem rendelkező emberrel olyan helyet próbál felkutatni, ahol nincs térerő, nincs telefonos lefedettség.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321245362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása