Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Philip K. Dick novellája alapján

2009.07.15. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Emily Blunt lesz Matt Damon partnere a The Adjustment Bureau sci-fi love story-ban. A film Phlip K. Dick Helyreigazító csoport novelláján alapszik, amely 1954-ben jelent meg és Alex Proyas Dark City-je is ebből merített.

George Nolfi (A Bourne Ultimátum, Idővonal) írja a forgatókönyvet, a rendezést elvállalta, számára ez lesz az első ilyen feladat. A középpontban egy kongresszusi képviselő (Damon) áll, aki találkozik egy gyönyörű balett-táncossal (Blunt). A képviselő később rájön, hogy semmi sem az ami látszik, a valóságot bizonyos erők manipulálják.

Damon idén négy filmben is feltűnik, ebből három (Margaret, The Informant, Green Zone) már készen van, az Invictuson pedig az utómunkálatokat hajtják végre. Blunt 2009-ben öt produkcióban is látható lesz és a Simpson család egy epizódjához is a hangját adja.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311246690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása