Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Washingtonnak nem tetszik, hogy kevesebbet kap, Chow pedig otthagyta a Lódarazsat

2009.07.15. 15:04 koimbra Szólj hozzá!

Néhány változás pár film terén

- A Hajsza a föld alatt bukása után a stúdió Tony Scott következő produkciójának, az Unstoppable költségvetését csökkentené, szeretné ha a 107 millió helyett csak 90 millió dollárt költenének rá. Ezt úgy képzelné el, hogy a résztvevők gázsijából faragnak le, tehát Scott 9 milliót helyett 6 milliót kapna kézhez, Denzel Washington a szokásos 20 helyett pedig csak 16-ot. A színésznek ez egyáltalán nem tetszett, ezért kiszállt a filmből. Augusztusban indulna a forgatás, szóval gyorsan kéne találni valami Chris Pine mellé.

- Ismét gondban a Zöld Lódarázs. Úgy nézett ki a helyzet, hogy a hányatott sorsú film végre sínen van és Stephen Chow fogja dirigálni és az egyik főszerepet is eljátssza. Chow azonban a szokásos kreatív nézetkülönbségekre hivatkozott és kiszállt a rendezői székből, de azért még maradt, hogy eljátszhassa a Zöld Lódarázs segítőjét, Katot. Végül ezt a lehetőséget is visszadobta és inkább más meló után nézett. A 90-es években George Clooeny és Jason Scott Lee voltak az esélyesek, Michel Gondry pedig megrendezte volna a filmet (jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy ő dirigálhatja a produkciót), majd Kevin Smith próbálkozott, ám végül ebből se lett semmi.

- Tavaly áprilisban jelentették be, hogy filmet készítenek a Hack/Slash képregényből. Akkor a kinézett rendező még Todd Lincoln volt, aki az Alkonyattól pirakadatig effektjeit készítette. Lincoln az eltelt idő alatt távozott, helyette Fredrik Bond dirigálhatja az alkotást. A film főhőse egy Cassie nevezetű csaj, aki városról városra utazik és sorozatgyilkosokra és hasonló emberekre vadászik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501247578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása