Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy nap alatt 104 millió

2009.07.17. 11:19 koimbra Szólj hozzá!

Már az első napján szép eredményt ért el a Harry Potter és a Félvér Herceg. A szerdai éjféli vetítéseken Amerikán 22,2, millió dollárt termelt, ami rekordnak számít. Az első nap pedig 58,18 millió dollár került a kasszákba, ami a Transformers 2 után a legjobb szerdai nyitásnak számít. A sötét lovag tartja a csúcsát a legjobb első napi bevétel terén 67,2 millióval (a Transformers 2 pedig 62 milliót termelt a nyitónapján).

Észak-Amerikán kívül 45,85 tett hozzá a film a bevételéhez, így rögtön az első nap 104 millió varázsolt össze Harry Potter.

Az elemzők úgy gondolják, hogy az amerikai bevétel 5 nap alatt elérheti a 200 milliót is, ami ha valóban összejön, akkor a varázslótanonc könnyen Optimusék sarkára léphet bevétel tekintetében.

Címkék: harry potter miújság boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141251113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása