Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

G.I. Joe: Resolute

2009.07.19. 17:43 koimbra Szólj hozzá!

Gyerekkoromban mindig ott csücsültem a tévé előtt, mikor a G.I. Joe rajzfilmsorozat ment a tévében. Annyi év után ismét összecsapnak a kommandósok és a Kobrák. 2009-ben nem csak a mozifilm érkezik, hanem egy új animációs sorozat is, ezt már áprilisban bemutatták. Az író Warren Ellis volt, a 11 részes összese egy órás szériát pedig Joaquim Dos Santos dirigálta le.

Az eredeti sorozatban soha senkit nem nyírtak ki, nagyon ritka esetben volt olyan, hogy elhalálozott valaki, hiába  süvített ezernyi különféle lövedék a harctéren, azok leginkább csak a járműveket, heliopktereket, repülőgépeket találták el. Ezekből az ezt irányító személyzet gyorsan kiugrott, a repülő szerkezeteket ért talált esetén a vezető egy tizedmásodperccel később már ejtőernyőt nyitott. A másik ami megmaradt bennem az az, hogy a Kobra Parancsnok iszonyú béna volt.

Nos az új szériában azért hullani fognak a szereplők, lesz halál és a Parancsnok 5 perc után még Moszkvát is felrobbantja.

Itt a promó előzetes

Ez pediglen az első rész, ami 10 perces volt

Warren Ellis oldalán olvashattok még pár sort a készítésről

Hasbro: Nem Warren, nem törölheted el Pekinget a föld színéről.
Warren Ellis: A pics**a...és mi a helyzet Moszkvával?
Hasbro: Na az teljesen rendben van.

Címkék: sorozat g.i. joe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171255004

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.autogm.it 2019.02.15. 14:52:09

Colorpak Indonesia Tebar Dividen Rp 19,57 Milyar - Berita Saham Investasi Pasar Modal Market Research

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása