Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.07.21. 15:34 koimbra 1 komment

- Nicolas Cage lehet a gengszter a Zöld Lódarázs filmben, az egyeztetések még a korai stádiumban vannak. Cameron Diazzal is folynak tárgyalások, a színésznő egy riportert játszana produkcióban, aki főhős szerelmét alakítaná.

 

- John Fusco forgatókönyvírót bízták meg azzal, hogy írja meg az élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm szkriptjét. Fusco írta a Tiltott Királyságot, a Hidalgot és A vadnyugat fiait.

 

- A Warner stúdió szerezte meg James Collins regényének, a Beginner's Greek filmváltozatának a jogait. Scott Neustadtert és Michael H. Webert (500 Days of Summer) kérték fel a forgatókönyv megírására. Collins regényét tavaly adták ki és egy bankárról szól, aki egy repülőgépen találkozik egy szimpatikus nővel, majd később elveszíti a telefonszámát, aztán rájön arra, hogy az egyik legjobb barátja felesége a csaj.

 

- Jeffrey Donovan (Burn Notica) nekiütközött egy rendőrkocsinak, a színész azt mondta a zsarunak, hogy ivott három pohárkával, de úgy gondolja, hogy éppen a határvonalon van és nincs túlságosan benyomva. Donosvant letartóztatták és ha elítélik akár 6 hónapot is kaphat.

 

- Ayn Rand 1100 oldalas könyvét, az Atlas Shrugged-et már régóta meg szeretnék filmesíteni, a rendezésére Vadim Perelmant (Ház a ködben) kérték fel és Angelina Jolie lett volna a főszereplő. A THR most azt írta, hogy a Lionsgate stúdió már nem filmet, hanem minisorozatot készítene a terjedelmes hosszúságú könyvből, a főszerepre pedig Charlize Theron az esélyes, a stúdió emberei és a színésznő az elmúlt hónapok alatt már találkoztak párszor egyeztetés céljából.

 

- Uma Thurman szerződött le a Girl Soldier indie drámához, egy tanárnőt fog alakítani, az iskolából elrabolnak 140 diákot, hogy főképp szexrabszolgaként használják fel őket. A Thurman által alakított tanár segített kiszabadítani ezeket a diákokat. Will Raee fogja rendezni a produkciót Kathy Cook regénye (Stolen Angels) alapján, ami igaz történetet dolgoz fel.

 

- Egy brazil  honlap, az Animations lehozott egy képet a Disney Rapunzel című animációs filmjéből.

 

 

- Láthattok egy 60 másodperces tévéreklámot a Disrict 9-hez kapcsolódóan.

 


- A japán Karakuri Terebi televíziós show versenyt hírdetett a Harry Potter rajongók között, a nyertes pedig elutazhatott a forgatás helyszínére és betekintést nyerhetett a film kulisszái mögé és találkozhatott a produkció két sztájával. Szerintem ez a rajongó összepisálta magát örömében.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891259085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghavin 2009.07.21. 19:10:24

Újabb "élőszereplős" TMNT-film. Sírvaröhögős. A korábbi három film is megérne egy misét, de a legutóbbi animációs mozifilm a legalja volt mindennek. Komolyan addig gyitepaciznak a bedöglött franchise-on, amíg az ún rajongók nemsokára még azt is szégyellni fogják hogy csupán gyerekként voltak oda meg vissza a teknőcökért :')
süti beállítások módosítása