Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jenna Dewan Mária Magdolna leszármazottjaként küzd a gonosz ellen

2009.07.22. 12:14 koimbra 1 komment

A Valhalla Motion Pictures és a Platinum Studios  tavaly augusztusban jelentette be, hogy elkészítik a Top Cow kiadó egyik képregényének, a Magdalena-nak a filmváltozatát. Gale Anne Hurd a tulaja a Valhallának, neki már van tapasztalata a képregényfilmek terén, ő volt a producere a Hulknak és a Megtorlónak is.

A történet főszereplője Patience, aki rádöbben arra, hogy egy női harcosokból álló családból származik, akik Mária Magdolna leszármazottai voltak és a gonosz ellen küzdöttek.

Holly Brix (Butterfly Effect 3) forgatókönyvéből  Ryuhei Kitamura rendezheti meg a filmet. Kitamura legutóbbi műve az Éjféli etetés volt, korábban pedig Japánban dolgozott és többek között az Azumit és a Godzilla: Final Warst készítette. Jenna Dewan (Step Up) és Luke Goss (Hellboy 2) lesznek láthatóak a főbb szerepekben.

Nem ez az egyetlen képregény, amit a Platinum Studios vászonra vinni, szintén be van tervezve a Cowboys and Aliens, a Witchblade és az Atlantis Rising filmváltozata.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441260764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.07.22. 17:29:53

bazz, nem kéne filmet forgatni ebből (az amúgy kurvajó képregényből), mert le akartam nyúlni a saját képregényembe, Morgena Le Fay-nek
:(
süti beállítások módosítása