Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Ghost In The Shell rendezője élőszereplős filmet készít

2009.07.23. 21:14 koimbra Szólj hozzá!

Ha az Avalon név nem igazán mond nektek semmit, akkor talán a Ghost In The Shell: Páncélba zárt szellem címére már többen felkapják a fejüket. Mamoru Oshii rendezte ezt a két alkotást, ezeken kívül azért még letett az asztalra pár hasonló művet, köztük néhány animét is. A direktor 8 éve nem készített élőszereplős filmet, Oshii most elérkezettnek látta az időt, hogy ismét ilyesmibe vágja a fejszéjét.

Az Assault Girls-re keresztelt film főszereplői Rinko Kikuchi, Meisa Kuroki és Hinako Saeki lesznek. Kikuchit a Bábelből ismerhetjük, alakításáért Oscarra jelölték.

A sztori a posztapokaliptikus világban játszódik, a világ elsivatagosodott. A három hölgyemény homokbálnákra fognak vadászni, ezek a lények hatalmas bestiák lesznek. Bemutató december 19.-én esedékes.

Címkék: miújság assault girls

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531262932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása