Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Avatar nap augusztus 21.-én

2009.07.24. 11:04 koimbra 1 komment

Szerencsés helyzetben volt az, aki ott lehetett a Comic-Conon, ugyanis az Avatar szekcióban megjelent James Cameron, aztán bemutatott 25 percnyit az új filmjéből. (Most kicsit irigy vagyok.) Közel 6.000 ember élvezhette ezeket a jeleneteket.

Ezen kívül bejelentették, hogy augusztus 21.-én Avatar nap lesz, azaz a világ különféle mozijaiban 15 percet levetítenek az Avatarból, az érdeklődök pedig ingyen nézhetik ezt meg.

A film honlapja itt látható, a magyar bemutató is ott van.

Címkék: avatar miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581264686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novi bácsi 2009.08.10. 08:44:07

Szevasz!

Csak hogy idegesítselek: én ott voltam, és láttam azt a 25 percet. :) Ahogy egy másik posztodban írtad, számomra is kétséges, hogy a sztori elég lesz-e, de egy dolgot biztosan állíthatok: MINDENKI LE FOGJA FOSNI A LÁBÁT A CGI-TÓL. Embertelen a látvány és már csak ezért is kötelező megnézni - és aki nem a 3D-s verziót választja, az barom. Komolyan, én még ilyet nem láttam: olyan fluoreszkáló neon színek, és olyan döbbenetes térhatás van. amilyet eddig még senki nem volt képes létrehozni. És ami a legfontosabb: ez az első film, ahol ELHISZEM, HOGY A CGI FIGURÁK ÉS VILÁG ÉL.
És még egy kis pontosítás a végére: természetesen CSAK a 3D-s mozikban lesz látható ez a bizonyos 15perc.
süti beállítások módosítása