Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek

2009.07.24. 21:09 koimbra Szólj hozzá!

Nos írtam már arról ma, hogy jövőre látnak hozzá a Karib-tenger kalózai négynek, tegnap pedig kiderült, hogy Paul W.S. Anderson rendezheti a Resident Evil 4-et, szintén szó esett egy lehetséges Kapitány és katona és Mr. és Mrs. Smith folytatásáról.  És még mi is várható a közeli jövőben?

Mark Millar beszélt arról, hogy a Wanted második részének a forgatókönyve már készen van, a forgatás pedig 8 héten belül kezdetét veszi. Timur Bekmambetov dirigálhatja a folytatást, James McAvoy pedig visszatér. Bekmambetov korábban azt mondta, hogy Angelina Jolie is benne lesz, habár meghalt az első részben, de módot fognak találni visszatérésére.

Nagy siker volt a Hívatlanok tavaly, csupán 9 millióba került és 82 milliót hozott a mozikba világszerte. A sequel forgatása ősszel indulhat a francia Laurent Briet rendezésében. Bryan Bertino írta a forgatókönyvet, ő dirigálta az első részt is. Még nem tudni mi lesz a történet, Bertino azt mondta, hogy a folytatás egy lakókocsi övezetben fog játszódni.

- Lorenzo di Bonaventura meg akarja csinálni a Constantine folytatását és egy kemény, R besorolású produkciót képzel el. A terv az, hogy az első rész főszereplője (Keane Reeves) és rendezője (Francis Lawrence) visszatér. A producer úgy gondolja továbbá, hogy a Beverly Hills-i zsaru 4-ből viszont nem lesz semmi (elvileg Brett Ratner rendezné, a Conant is visszamondta nem is oly rég).

- Zöld utat adott a Lionsgate a hetedik Fűrésznek. David Hackl, az ötödik rész rendezője dirigálhatja ezt a felvonást. Mark Burg és Oren Koules az előző részek producerei ismét jelen lesznek. A 4., 5. és 6. epizód írói, Patrick Melton és Marcus Dunstan készíthetik el a forgatókönyvet. Januárban indul a forgatás.

- A Comic-Conon kérdezték meg Gary Oldmant (Gordon felügyelőt játszotta) a harmadik Batman filmmel kapcsolatban. Oldman ezt mondta: “The next Batman is next year, so I think it is two years away. But you didn’t hear it from me.” Tehát a következő film forgatása jövőre indul.

Címkék: folytatás miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961266646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása