Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Expendables képek

2009.07.24. 10:24 koimbra 3 komment

A jövő év egyik nagy akciófilmje a The Expendables lesz, legalábbis én így gondolom, biztosan akad rajtam kívül pár ezer ember, aki pont így gondolja. Aki még nem tudná Sylvester Stallone rendezi a filmet és maga is szerepel benne, benne lesz még Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Arnold Schwarzenegger és ez még nem is a teljes névsor. (Roberts az utolsó képen elég vicces fejet vág, nekem azonnal beütött a nosztalgia, a 80-as években néztek így csúnyán.)

Címkék: képben the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551264600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.07.24. 18:39:10

Beletartozom abba a pár ezer emberbe. Ennyi jó színészből csak jó sülhet ki.

Elanor_ 2009.07.26. 21:40:27

@ForgerON: uhh, nekem meg pont az jut eszembe, h ennyi név már nagyon-nagyon gyanús... ettől függetlenül nagyyon drukkolok Slynak, csinált ő már jó filmeket.
ja, és Roberts már megint genyát játszik? kár érte. remélem, valami önirónikus gegparádé lesz, azzal lehet manapság kritikai elismerést nyerni :)

Jake24 2009.08.11. 08:26:43

Ezért az összeállításért a világ Sly lábai előtt hevert volna... 15-20 évvel ezelőtt. És akkor még Van-Damme, Seagal és Jackie Chan is biztos elvállalta volna, hát az lett volna csak az igazi akciófilm!Azért így is nagyot fog szólni! :D Én borzasztóan várom már. :P
süti beállítások módosítása