Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

D.J. Caruso űrhorrort forgathat

2009.07.27. 20:03 koimbra Szólj hozzá!

Az Electronic Arts tavaly jött ki a Dead Space nevezetű számítógépes játékkal. Ezzel kapcsolatosan képregényt is kiadtak, no meg érkezett egy egy Dead Space: Holt tér animációs film, mindkettő a játék történetének az előzményeit dolgozza fel.

Itt nem álltak meg, ugyanis a filmváltozat is érkezni fog, amivel kapcsolatban azt írtam korábban, ha nem cseszik el, akkor egy igazi odabaszós űr sci-fi horrort fogunk látni. DJ Caruso-t, a Sasszem és a Disturba rendezőjét szerződtették le a direktori posztra. Caruso és az EA jelenleg a megfelelő forgatókönyvírót keresik.

A játék a 26. században játszódik az űrben, vészjelzést fognak egy hajóról és kiküldenek egy mérnököt, hogy nézze meg mi a probléma, aki azonban vérszomjas lényekkel, a Necromorphs-okkal kénytelen szembenézni.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551272285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása