Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek, képek, videók ömlesztve

2009.07.31. 17:30 koimbra Szólj hozzá!

- Robert Ludlum regénye a The Parsifal Mosaic is a vászonra kerül, a direktori székben Ron Howard foglalhat helyet, a forgatókönyvet David Self írja. A könyv 1982-ben jelent meg, a sztoriban Michael Havelock CIA ügynök társát és szerelmét lelövik, a magyarázat szerint  a nő kettős ügynök volt. Havelock néhány év múlva újra látját egykori társát egy vasútállomáson, ahogy rááll az ügyre és nyomozni kezd utána egy összeesküvés szálaira bukkan.

- Írtam már róla, hogy a New Line stúdió a következő romantikus vígjátékához a Valentine's Dayhez már leszerződött Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Bradley Cooper és Ashton Kutcher.  Hozzájuk még Jamie Foxx, Queen Latifah és Carter Jenkins csatlakozott. A rendező Garry Marshall lesz.

- Michael Jackson a 90-es évek végén a Marvel képregénybirodalom megvételén gondolkodott, legalábbis Stan Lee ezt állítja és az énekes képregényfilmet is akart készíteni. "A Pókembert szerette volna. Nem vagyok benne biztos, hogy csak producerként vett volna részt a filmben vagy pedig játszani is akart benne. A megbeszéléseink ilyen messzire nem jutottak" -mondta Lee.

- Volt már szó a blogon arról, hogy Eli Roth egy nagyobb költségvetésű sci-fit szeretne összehozni, aminek PG-13-as lenne a besorolása és a filmben hatalmas pusztítást vinni végbe. Roth azt mondta, hogy az Endangered Species forgatókönyvének a megírása alatt Brad Pitt és Josh Brolin neve járt a fejében a főszereplőkkel kapcsolatban.

- David Fincher producerként áll az Oblivion mögé, a rendezői teendőket pedig Joseph Kosinski fogja elvégezni. Az epikus sci-fi a posztapokaliptikus Földön fog játszódni, ahol az emberek már a felhők fölött élnek és a guberálók engedély nélkül gyűjögetnek a földön különféle értékes tárgyakat. A történet főhőse egy katona lesz, akit a Föld felszínére küldenek járőrözni. Egy nap egy lezuhant űrhajó bukkan, amiben egy gyönyürű nőt talál, akit 60 éve hagytak ott egy tudományos küldetés során. Mikor a csaj magához tér felismeri a fickót, amit a katona nem nagyon tud hova tenni, ezért együtt próbálják kibogozni ezt a rejtélyt.

 

 - A Sony Pictures szerezte be az inFamous számítógépes játék megfilmesítési jogait. Cole MacGrath biciklis üzenetközvetítő áll a történet középpontjában, aki túlél egy hatalmas nagy robbantást, ami elpusztítja Empire City egy részét. MacGrath ezek után jön arra, hogy neki az elektoromossággal összefüggő szuperképessége van. Sheldon Turner írja a forgatókönyvet.

- Jerry Bruckheimer producer szerezte be a World War Robot képregénysorozat moziváltozatának a jogait. A képregényekben emberek csatáznak a rotobokkal a Földön, a Holdon és a Marson.

- Michael C. Hall leszerződött az East Fifth Bliss filmre, ennek rendezője Michael Knowlesz lesz. Hall egy 35 éves fickót játszdik, akinek élete vicces fordulatot vesz, mikor kínos kapcsolatba kerül a a korábbi gimis osztálytársának a 18 éves lányával. Októberben indul a forgatás.

- Amanda Crew lesz Zac Efron partnere a Charlie St. Cloud természetfeletti romantikus drámában.

-  Charlize Theron vette meg Christopher Buckley könyvének, a Florence of Arabia filmváltozatának a jogait. Producere és egyben főszereplője is lesz a produkciónak a modell-színésznő.

- Francia poszter a Végső állomás négyhez


- Még egy kép a Halloween második részéből

- Ebben a District 9 videóban szóhoz jutnak a készítők és a filmből is láthatunk ezt-azt.

- Jelenet a Gerard Butler főszereplésével készült Gamerből.

- Az Icarus teasere, Dolph Lundgren a film rendezője és főszereplője. Részemről kihagyós, Lundgrentől én a jövőben csak a Tökéletes katona 3-at és a The Expendablest fogom megnézni.

- Hamarosan jön a Kabinláz második része, ez viszont már csak dvd-n fog megjelenni. Eli Roth dirigálta az elsőt, a folytatást Ti West vezényelte le. Néhány kép a filmből.

- The Informant poszter, a film főszereplője Matt Damon, rendezője pedig Steven Soderbergh

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701280125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása