Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ridley Scott rendezi az következő Alien filmet

2009.07.31. 09:46 koimbra 3 komment

A Fox stúdió csúnyán befürdött az Alien vs Predator filmekkel, mindenki szidta ezeket az alkotásokat. Szóval a két űrbéli szörny ismét külön fog akciózni és embereket írtani, a Ragadozók jövőre teszik tiszteletüket a mozikban Antal Nimród rendezésében.

Szintén be van tervezve az Alienről is  egy film, a stúdió jelezte, csak abban az esetben lehet szó egy ilyen produkcióról, ha abban Ridley Scott is részt fog venni. Scott pedig be is állt a projekt mögé producerként és Carl Erik Rinsch reklám-és kliprendezőt nézték ki a rendezői posztra. A Fox stúdió ettől nem volt túlságosan boldog, őket ugyanis nem érdekelte  mit tud Rinsch és közölték nem adnak zöld utat a filmnek, csak akkor ha maga Ridley Scott elvállalja a rendezést.

Na most aztán mindenki boldog lehet, mivel Scott hivatalosan is leszerződött az új Alien filmre és Jon Spaihts forgatókönyvírót bízták meg azza, hogy hozzon össze egy szkriptet. Az új produkció az 1979-es alkotás előzménye lesz, amit szintén Scott rendezett.

Címkék: alien miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661279121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.07.31. 10:10:44

Tényleg a két legjobban várt filmhez tettetek fel visszaszámlálót. :)
süti beállítások módosítása