Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.08.02. 13:24 koimbra 2 komment

- George Millert már csak egy hajszál választotta el attól, hogy nekiláthasson az Igazság Ligája szuperhősfilmnek, de a stúdió inkább jegele a projektet. Miller következő filmterve a Mad Max 4, ezt próbálja most összehozni. Jeremy Renner (The Hurt Locker) azt mondta, hogy nagyon szeretne benne lenni a filmben, már találkozott a rendezővel és próbákat is tartottak.
Márciusban még arról volt szó, hogy a negyedik felvonást Miller animeként képzeli el, ebben a westernt ötvözte volna a japán animációval. Na akkor most mi lesz?

- Robert Rodriguez azt mondta, hogy Lindsay Lohant is szeretné megnyerni a Machete filmhez. A Twitteren Lohan a következő bejegyzést írta: "Ma valami hivatalossá vált!!!" Később ehhez csatolták a Machete imdb-s linkjét is.
A filmben Danny Trejo lesz a főszereplő, a sztori pedig az ál-előzetesben látottakat követi. Trejo elvállal egy bérgyilkos akciót, de megbízói átverik, ő pedig bosszút áll rajtuk.

- Stephen Chow (Üsd, vágd, focizzál!) rendezte volna a Zöld Lódarázs filmet, az egyik főszerepet is eljátszotta volna. Aztán Chow végül otthagyta a direktori posztot, később pedig a szerepet is visszadobta. Helyette Michael Gondry fogja dirigálni, Zöld Lódarázs társát pedig Kwon Sang-woo fogja alakítani.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91283032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.08.02. 16:46:01

Zöld Lódarázs nem ez volt az amiben Bruce Lee feltűnt?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.02. 17:10:13

@Su Larsen: De, de, játszott benne, ő volt a Lódarázs társa
süti beállítások módosítása