Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise helyett Worthington lesz turista

2009.08.04. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly novemberben szóltak arról a hírek, hogy Hollywoodban elkészítik az Anthony Zimmer francia thriller remake-jét. A főszerepre sikerült megnyerni Tom Cruise-t, Charlize Theronnal pedig éppen akkor folytak a tárgyalások. Cruise azonban lelépett, inkább Cameron Diazzal komédiázik James Mangold rendezésében. Cruise helyére a feltörekvő Sam Worthington került, akit idén az Avatarban, jövőre pedig a Titánok harcában láthatunk.

Az Anthony Zimmer amerikai változata a The Tourist címre hallgat, januárban Bharat Nullari (Miss Pettigrew nagy napja) láthat hozzá a rendezésnek. a forgatókönyvet pedig Julian Fellowes és Jeffrey Nachmanoff (Az áruló rendezője) írták.

Az eredeti változatban egy dörzsölt, okos bűnözőt szeretnének kézre keríteni, de senki nem tudja hogyan is néz ki ez az ember, de azt tudják, hogy biztosan fel fogja keresni Chiarát (Sophie Marceau), a volt barátnőjét. Chiara viszont tisztában van vele, hogy követik, ezért átveri a zsarukat és egy teljesen idegen embert használ fel arra, hogy átverje követőit.

Az új verzióban Charlize Theron egy Interpol ügynököt fog alakítani, Worthington pedig egy amerikai turista lesz, akit arra használnak fel, hogy elfogjanak egy régóta keresett bűnözőt.

Címkék: remake miújság the tourist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311287673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása