Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.08.06. 11:01 koimbra 4 komment

Három új filmet mutatnak be Magyarországon.

Fanboys - Rajongók háborúja (Fanboys): A Baljós árnyak bemutatója előtt járunk, a középpontban néhány Star Wars rajongó áll. Egyikük halálos betegségben szenved, a Baljós árnyakig már nem húzza ki, ezért a haverjaival együtt elindul, hogy betörjön a Skywalker Ranch-ra, hogy megnézzék a filmet.
Csak egyetlen moziban adják napi kétszer az Odeon-Lloydan.
Iromány

Szerelem második látásra (Last Chance Harvey): Harvey (Dustin Hoffman) a lánya esküvőjére érkezik Londonba, ahol szembesülnie kell azzal, hogy a lányát a nevelőapja kíséri az oltárhoz. Harvey bánatában egy bárban iszogat, majd megszólít egy nőt (Emma Thompson), akinek az elején még egyáltalán nem szimpatikus a fickó, de később megkedveli őt.
Szerintem kellemes romantikus vígjáték volt, két kiváló szereplővel.

G.I. Joe: A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of the Cobra): A G.I. Joe kommandóban a legprofibbak kaptak helyet, jelenlegi feladatuk, hogy leszámoljanak a Kobra nevezetű szervezettel.
Gyerekkorom kedvenc rajzfilmsorozata volt, délután ott fogok ülni a moziban és megnézem, remélem feltámad bennem ismét a gyermeki énem. Majd valamikor iromány is várható róla.
Szinkronos előzetes
Karakterposzterek

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611292243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

showsawraw 2009.08.06. 11:37:04

Last Chance Harvey elég unalmas, kiszámítható, mondanivalója nemigen van.Mozi programként nem ajánlom.

Spawn85 2009.08.06. 15:57:52

A "Fanboys"-t láttam, szerintem nem volt rossz.

A "G.I. Joe"-t is megnéztem délután, kicsit féltem tőle, nehogy elcsesszék, de szerintem nem lett rossz, nagyjából azt kaptam, amire számítottam egy "G.I. Joe" filmtől.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.06. 17:02:37

Túl vagyok én is rajta, azt kell, hogy mondjam a sok hülyeség meg a film végi Star Wars-os nyúlás ellenére a film lekötött, nekem tetszett. Kígyószem pedig igazi kick-ass figura volt (bárcsak lenne ilyen haverom:D:D:))

Spawn85 2009.08.06. 23:13:13

Hát igen a látványra és az akciókra mentek rá. Realitás nem sok volt benne, de arra nem is számítottam egy "G.I. Joe" filmtől. Viszont ez most nekem kellemes csalódás volt (miután a Transformers 2-ben icipicit, a HP6-ban viszont nagyot csalódtam most a nyáron).
süti beállítások módosítása