Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Híregyveleg

2009.08.14. 16:10 koimbra Szólj hozzá!

 - Maggie Q leszerződött Paul Bettany és Cam Gigandet mellé a Priest képregényfilmbe. A sztori szerint a világot elözönlötték a vámpírok és az emberek és a vérszívók harcban állnak egymással. Egy harcos pap (Bettany) unokahúgát elrabolják a vámpírok, ő pedig a nyomukba ered. Maggie Q egy vámpírvadász papnőt alakít, aki Bettany-nak segít.

- Csak szív a Warner a Supermannel, a legutóbbi film az Acélemberről nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a folytatás mégis be volt tervezve. Nemrég a bíróság úgy határozott, hogy a Superman egyik megalkotójának, Jerome Siegel-nek az örököseit illetik meg azok a szerzői jogok, amely a figura első feltűnéséhez kötődnek. A stúdiónak ezen felül még részesedést kell fizetnie a családnak 1999-ig visszamenően. 2013-ban a megfilmesítési jogok kikerülnek a stúdió kezéből, szóval ha a Warner folytatást szeretne, akkor most kellene cselekednie. 

- George Clooney nevét emlegették Jack Ryan szerepével kapcsolatban, ám Lorenzo di Bonaventura úgy nyilatkozott, hogy nem jöhet szóba a színész neve, mivel előzményfilmet terveznek, amiben a figura jó 30-as, Clooney pedig már 48 éves.

- Daniel Myrick és Eduardo Sanchez a Blair Witch Project harmadik részén gondolkoznak. Elmondásuk szerint először egy 1700-as években játszódó történet lebegett a szemük előtt, de ezt elvetették és inkább az első rész folytatását valósítanák meg. Ebben is lesz kézikamerázás, de az eseményeket nem annak az embernek a szemögéből követnénk, aki a kamerát cipeli.

- Carey Mulligan alakítja Michael Douglas lányát a Tőzsdecápák második részében.

- Ron Shelton (Fejjel a falnak) rendezi a Q School golfos vígjátékot. A főszerepekben Dennis Quiad és Tim Allen lesznek láthatóak.

- Az ABC sorozatot készít Joel Schumacher 1985-ös filmjéből, a Szent Elmo tüzéből.

- Christopher McQuarrie, a Valkűr és a Közönséges bűnözők forgatókönyvírójára hárul a feladat, hogy összehozzon egy szkiptet a Wolverine második részével kapcsolatban.

- Brett Ratner rendezi a Youngblood képregényfilmet, a rendező Robert Pattinsont képzeli el a főhősnek. A képregény egy kormány által összeállított szuperhőscsapatról szól, akiket a szupergonoszok ellen vetnek be.

- Még egy poszter a Sorority Row-hoz

- Teaser poszter Michael Bartlett (The Zombie Diaries) filmjéhez. Bartlett elmondása szerint a Jákob lajtorjája, a Kukorica gyermekei és a Pillangó-hatás rajongói nem fognak csalódni a Timelessben.

- Még egy Dorian Gray poszter

 - Motherhood trailer, a filmben Uma Thurman és Anthony Edwards a főszereplő.

- Íme az (Untitled) előzetese

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971309511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása